Voorstellen

20160925_123703-5

Mijn naam is Petra Olthof, ik heb de Post-HBO Registeropleiding tot  Coach gevolgd op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben een NOBCO geregistreerde coach. Naast Watercoaching ben ik (mede)eigenaar van het bedrijf Strandcoaching voor 50+ vrouwen. Daarnaast werk ik als docent op het ROC Landstede in Zwolle en heb vele jaren ervaring met het coachen en geven van intervisie aan studenten en docenten in verschillende teams.

Ik ben een coach die gericht is op het bewustzijn van haar coachees, aandacht heeft voor wat in het hier en nu speelt, een coach die wil coachen op basis van vertrouwdheid met respect voor de eigenheid van haar coachees. Ik ben een coach die methodisch kan werken, houd van ontregelen en onorthodoxe interventies.

Ik houd mij tijdens het coachen aan de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches.

  https://www.linkedin.com/in/petra-olthof-660a54b9?trk=hp-identity-name  http://www.nobco.nl/beroepsorganisatie/gedragscode